BAGAIMANA KALAU KAMI BOLEH BUKTIKAN UTK ANDA HASILKAN 4-5 ANGKA SEBULAN DGN RA8?

PERMINTAAN YANG SANGAT LUAR BIASA, TEKNIK PEMASARAN YANG BERKESAN, MUDAH DIJUAL, MODAL YANG MAMPU MILIK & YANG PENTING UNTUNG BESAR!!

Adakah anda tergolong dalam SITUASI ini?

anda tak mahu masalah ini membelenggu anda?

Kami kongsikan cara untuk keluar dari masalah itu dengan menyertai

Program Bimbingan Business RA8

0
Buah Negara seperti:

Kami nak bagi peluang untuk anda menjadi PENGEDAR KHAS kepada PRODUK KOSMETIK RA8 yang TERBUKTI SELAMAT & menang PELBAGAI ANUGERAH No#1 di Malaysia.

program bimbingan business ra8

Program Bimbingan Business RA8 adalah satu program yang dicipta khas untuk membantu anda yang berminat untuk menceburi bidang bisnes dengan modal minima.

PENGIKTIRAFAN & PENGANUGERAHAN RA8

MARKETING RA8

7 SEBAB KENAPA ANDA PERLU BERSAMA PROGRAM BIMBINGAN BUSINESS RA8?

PRODUK MUDAH JUAL

Produk yang kecantikan PREMIUM sentiasa mendapat permintaan TINGGI. Harga yang kami tawarkan kepada Pengedar adalah jauh lebih rendah dengan pulangan sehingga 60%.

PRODUK EVERGREEN

Produk yang takkan ada permintaan mengikut musim. Produk kecantikan yang digunakan secara harian dan mampu untuk mendapat repeat order dengan lebih pantas

PRODUK PROVEN RESULT

Produk yang telah berada di pasaran selama 7 TAHUN dan terbukti dengan keberkesanan produk secara kajian KLINIKAL dapat membantu meremajakan, melembut & mencerahkan kulit

PERCUMA LATIHAN DIGITAL MARKETING

HQ sediakan training utk pelbagai online marketing strategi seperti Zero Kos Marketing (dengan system yg marvelous), FB Ads, IG Ads, Google Ads, Pembinaan Laman Web dan pengenalan kepada system yang dapat membantu Stokis mengurangkan kos pekerja dan mempercepatkan respon kepada pelanggan dalam masa beberapa saat sahaja. Amazing!!!

MARKETING TOOLS

Pihak HQ menyediakan marketing tools yg lengkap… MARVELOUS kan… video marketing, info produk (flyers dan soft copy), skrip lengkap soalan-soalan lazim (FAQ), testimoni semua produk, gambar bagi tujuan marketing/ads, skrip jawapan fb ads dan pelbagai lagi.

FB & WHATSAPP SUPPORT GROUP

Group Support yang aktif dimana HQ akan memberi tips-tips marketing, coaching, informasi terkini produk, promosi, update FB, motivasi dsb.

BONUS*

Pelbagai reward telah dirangka untuk Stokis seperti Pakej Umrah ke Tanah Suci, percutian ke luar Negara, Gadget seperti MacBook, iPhone, smartphone, barangan eletrik, kelengkapan rumah, gold bar juga barangan kemas DAN....hadiah utama KERETA BMW mungkin milik ANDA! …. yg mencapai target dan jualan yg tertinggi PUN AKAN DAPAT REWARD BEST SANGAT!!! Untung dapat...Reward pun dapat!

* Tertakluk kepada Terma & Syarat

ANDA MASIH INGIN MENDAPATKAN MAKLUMAT LANJUT?

Anda boleh hadir ke Business Opportunity Program (BOP) kami pada tarikh berikut:

Tarikh: 24hb April 2019
Masa: 8.00pm – 10.30pm
Tempat: HQ RA8,
Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur

    Cart