Produk Kecantikkan Ini ‘Berbahaya’ Untuk Anda Yang Mahu Kekal Muda

by RA8 njk in Media Release March 25, 2019

 1,658 

 WhatsApp


Oleh Fateen Ahmad3 Feb 2019, 11:02AM

Menjelang tahun baru ini, rata-rata wanita pastinya mahu wajah yang kelihatan muda walaupun dengan penambahan usia yang meningkat tahun demi tahun. 

Ramai di kalangan wanita masih lagi bersikap sambil lewa menggunakan produk kecantikkan tanpa melihat isi kandungan sesuatu produk tersebut terutamanya dari sudut keberkesanan dan keselamatan jangka masa panjang. 

Rata-ratanya inginkan perubahan kulit dalam masa yang singkat sekaligus mendedahkan mereka kepada bahaya bahan kimia yang terkandung di dalam produk

Namun, tahukah anda produk yang produk yang bakal kami kongsikan ini sangat ‘merbahaya’ untuk anda yang mahu tampak kekal muda tanpa merosakkan kulit wajah.

Produk kecantikkan yang di hasilkan dalam negara ini sangat popular di rancangan televisyen Go Shop kerana ia di hasilkan melalui penyelidikan dan pembangunan di SIRIM BHD.

Produk kecantikan RA8 yang mengandungi ekstrak acquamarine sebagai bahan aktif, telah diuji keberkesanannya secara in vivo (ke atas sel kulit du makmal), ujian biokimia serta pra-klinikal ke atas sukarelawan berusia 25 hingga 60 tahun mengikut protokol antarabangsa.

Ekstrak acquamarine yang telah di patenkan (Malaysia) terbukti secara saintifik dapat meningkatkan sintesis kolagen, merangsang pembaharuan sel-sel kulit, mengandungi nilai antioksidan, melindungi dari efek UV serta mampu mencerahkan kulit.

Bukan itu sahaja, produk RA8 juga memenangi Anugerah GOLD di Korea yang bersaing dengan 372 inovasi dari 30 negara dalam Seoul International Invention Fair. Di samping anugerah emas di pertandingan inovasi kebangsaan MTE (Malaysian Teknologi Expo) dan ITEX (International Technology Expo).

Untuk mengetahui keberhasilannya dengan lebih lanjut, anda boleh terjah laman Facebook dan Instagram bagi melihat sendiri testemoni dari pengguna setia produk kecantikkan RA8.

Terbaru, sempena tahun baru New Year New You ini RA8 menawarkan anda set percubaan dengan harga promosi hebat yang mengandungi pencuci wajah, krim dan serum wajah ini hanya RM68 satu set.

Hanya mengambil masa 2 bulan sahaja anda akan dapat melihat perubahan pada kulit wajah anda. Ini kerana di setiap barangan yang dikeluarkan dapat membantu meningkatkan penghidratan kulit (+28.2%), meningkatkan keanjalan kulit (+21.2%) sekaligus mencerahkan kulit anda (+28.2%).

Bagi anda yang inginkan kejelitaan tanpa merosakkan kulit. Anda boleh terus rebut peluang set percubaan dengan harga promosi ini dengan terus whatapps ke talian ini 0193366565.

Jadi untuk kekal tampil muda di tahun baru ini anda perlu bijak memilih produk kecantikkan untuk mendapat hasil New Year New You yang berpanjangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Cart